مقاوم سازی با الیاف frp و کاشت میلگرد و انکربولت

کاشت میلگرد در گیلان و مازندران، آب بندی نما و چاله آسانسور ، آب بندی استخر

مقاوم سازی با الیاف frp و کاشت میلگرد و انکربولت

کاشت میلگرد در گیلان و مازندران، آب بندی نما و چاله آسانسور ، آب بندی استخر

مقاوم سازی ، کاشت میلگرد ، اجرای الیاف کربن و شیشه frp cfrp و gfrp


کاشت میلگرد در فونداسیون و نمای ساختمان

مهندس فلاح چای

09120215547

توجه :هزینه انجام خدمات در همه نقاط گیلان ومازندران یکسان است

نویسندگان
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

دوشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۰۷:۱۶ ب.ظ

۰

تنها یکی از جنبه‌های طراحی پل، بحث طراحی سازه‌ای است که در این دوره به آن پرداخته می‌شود. سایر بحثهای طراحی سیویل نظیر درزهای انبساط، سامانه‌های زهکشی آبهای سطحی عرشه، نورپردازی، روکش آسفالت، هندریل و ... در این دوره به طور تفصیلی مطرح نمی‌گردد.

در دنیا آیین‌نامه‌های مختلفی برای طراحی سازه‌ای پلها تدوین شده‌اند که از مهمترین آنها می‌توان به آیین‌نامه AASHTO، AREMA، CALTRANS، B.S. و EUROCODE اشاره نمود. در کشور ایران نیز دستورالعملهایی توسط معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور نظیر نشریه 395 تحت عنوان "دستورالعمل طراحی پلهای فولادی" و نشریه 389 با عنوان "آیین‌نامه طرح و محاسبه پلهای بتن‌آرمه" منتشر شده است. آیین نامه‌های ایران در مورد سازه‌های فولادی از روش تنش مجاز و در مورد سازه‌های بتن‌آرمه از روش مقاومت نهایی استفاده می‌کنند. این در حالیست که در آیین نامه‌های معتبری نظیر AASHTO فقط روش ضرایب بار و مقاومت برای طراحی اجزای فولادی و بتنی پلها ارائه گردیده است. مؤسسه AASHTO برای طراحی سازه پلها در برابر بارهای وارده از نشریه AASHTO LRFD Bridge Design Specifications, 6th Edition, 2012 استفاده می‌کند و برای طراحی لرزه‌ای نیز نشریه مستقلی تحت عنوان AASHTO Guide Specifications for LRFD Seismic Bridge Design, 2011 ارائه کرده است. در این دوره فلسفه طراحی با آیین‌نامه‌های جدید به ویژه AASHTO مطرح خواهد شد.

برای طراحی سازه پل می‌توان از نرم‌افزار معتبر CSI Bridge استفاده نمود که نسخه 16 ام آن به تازگی منتشر شده است. این نرم‌افزار قابلیهای بسیار خوبی در زمینه معرفی مسیر هندسی پل(Layout Line) ، وجود قوس در پلان، شیب طولی مسیر، کجی محور قابهای زیرسازه نسبت به روسازه (Skew Angle)، تغییر در ابعاد مقطع عرشه در طول پل (Parametric Variation)، تعریف مسیرهای عبور (Lane) روی عرشه، انواع کامیون و قطار استاندارد برای بارهای متحرک، مدلسازی خودکار (Automatic Model Generating)، مش‌بندی مدل با سه روش المانهای قاب، پوسته و حجمی، مدلسازی آثار سختی نشیمنگاهها و کوله‌ها، اندرکنش خاک- شالوده و ... می‌باشد. در ضمن این نرم‌افزار قابلیت انجام طراحی لرزه‌ای خودکار مطابق با AASHTO برای انواع مناطق لرزه‌خیز را دارد و به عنوان نمونه قادر است آثار ترک‌‎خوردگی مقاطع بتنی مسلح را بر اساس نمودارهای لنگر- انحنا به صورت خودکار در المانهای مربوطه منظور کند. طراحی لرزه‌ای برای مناطق با لرزه‌خیزی بسیار زیاد (SDC-D) بر اساس تحلیلهای غیرخطی استاتیکی بارافزون (Pushover) برای تعیین ظرفیت قابهای زیرسازه در دو راستای طولی و جانبی پل و همچنین تحلیل طیفی چندمودی (Multi-Mode Spectral Analysis) برای تعیین تقاضای لرزه‌ای وارد بر زیرسازه و در نهایت تعیین نسبتهای ظرفیت به تقاضا (C/D Ratios) صورت می‌پذیرد.



منبع : سایت استاد تنباکوچی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۱/۱۶
ش.م

پل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی